Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 12 » Майстер-клас «Траншування страв»
10:30
Майстер-клас «Траншування страв»

09 вересня 2016 року відбувся on-line майстер-клас з професії «Кухар» на тему: «Траншування птиці».


Траншування - це порціонування страв із риби, м'яса, домашньої птиці, дичини, приготовлених цілими, у присутності відвідувачів.

Провела майстер-клас майстер виробничого навчання Щепун Ніна Миколаївна.


Зі вступним словом до педагогічних працівників навчальних закладів Чернігівської області, які взяли участь у роботі майстер-класу   звернулась методист Максименко Ірина Олексіївна.


Ніна  Миколаївна охоче поділилась з колегами знаннями та уміннями щодо траншування птиці. Розповідь про свої надбання вона супроводжувала демонстрацією професійних  прийомів з практичним показом.




Велику увагу майстер в/н приділила подачі страви, тому що естетично правильно  оформлені страви  притягують увагу відвідувача, приносять  насолоду, збуджують апетит і поліпшують засвоєння їжі.










Кухар - це фахівець з приготування їжі. Хорошого кухаря іноді називають чарівником, адже він може зі звичайних продуктів приготувати справжній шедевр, який принесе радість і насолоду людям. Страви майстерних кухарів нерідко називають творами мистецтва.



Переглядів: 1148 | Додав: Smart | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus