28 вересня 2016 р. майстер виробничого навчання Єдіна Ірина Миколаївна провела з учнями групи 16-128 ККД перший для них урок вирорбничого навчання в кухні лабораторії.
Професія кухар - одна з найважливіших у людському суспільстві. вона необхідна у повсякденному житті. Щоб стати гарним кухарем, треба багато знати, багато чому вчитися. Кулінарни секрети - не таблиця множення, їх визубрити не можна. Потрібно вміти приготувати різні страви.
Багато кому здається, що професія кухаря неважка, вивчати в ній нічого: звари, підсмаж, подай - чи велика наука? Виявляється велика. І приготувавши страви, ясніше зрозуміло, що бути кухарем нелегко, але захоплююче і відповідально. Майстрами не народжуються, а ними стають завдяки кропіткому навчанню. кухар повинен не тільки смачно готувати страви, а ще і вміти їх гарно офррмлювати і подавати.
Від роботи кухаря залежить праця, відпочинок, навчання, здоров'я мільйонів людей.