Головна » 2016»Грудень»28 » Засідання предметного гуртка «Організація обслуговування в ресторанах та барах»
09:34
Засідання предметного гуртка «Організація обслуговування в ресторанах та барах»
21 грудня 2016 року відбулося відкрите засідання предметного гуртка «Організація обслуговування в ресторанах і барах».
Тема засідання: «Фламбування страв». Підготувала і провела гурток викладач Сорока Вікторія Григорівна.
І частина – презентаційна. Учасники гуртка підготували інформацію щодо історії виникнення фламбування.
ІІ частина – практична
Керівник гуртка провела майстер-клас з фламбування: «Млинці Сюзетт»,«Банани фламбе», «Яблука фламбовані в юбках», «Апельсини фламбе» та продемонструвала сучасну, креативну подачу страв.
ІІІ частина – від набутих знань до професійних умінь. Учні під керівництвом викладача відпрацювали практичні прийоми з фламбування та подачі страв.
ІY частина – рефлексія. Відбувся обмін думками щодо проведеного майстер-класу.
Я дізнався що таке фламбування. Я навчилася готувати «Млинці Сюзетт». Я зрозула, що зможу здивувати своїх друзів на Новий рік новими стравами. Я придбав необхідні знання для моєї подальшої роботи. Мені захотілося продовжити наше заняття.
Проведення засідань предметних гуртків сприяє поглибленню знань та умінь учнів та підвищує інтерес до навчального предмета.