15 лютого 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу для наших юних гостей був проведений захоплюючий кулінарний майстер-клас «Цукерочка».
Викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна влаштувала для дітей веселі і апетитні посиденьки.
Під керівництвом викладача юні кулінари мали змогу приготувати цукерки на основі дитячої суміші «Малютка», батончики «Фітнес», домашні цукерки без цукру та гарбузове насіння в шоколаді.
За результатами приготування кожен учасник майстер-класу насолодився своєю творчістю, спробувавши цукерки на смак.
Від майстер-класу юні кулінари отримали прості та корисні рецепти, нові враження і знайомства, багато спілкування і трішки добрих пустощів.
Кожен учасник майстер-класу урочисто нагороджений сертифікатом!