18 лютого вперше відбувся Чернігівський Fest-Ярмарок «Salo-2017», в якому приймали участь майстри виробничого навчання та учні центру ПТО
![](/_nw/4/s26675719.jpg)
Напевно, не буде помилкою сказати, що сало – це один із символів України.
![](/_nw/4/s67617871.jpg)
![](/_nw/4/s53347080.jpg)
![](/_nw/4/s92272665.jpg)
![](/_nw/4/s71386702.jpg)
![](/_nw/4/s88612656.jpg)
Тільки в Україні цей продукт готують так, що не спробувати його просто не можна, і перед смачною спокусою не може встояти навіть вегетаріанці і ті, хто постійно дотримується всіляких дієт.
![](/_nw/4/s29868869.jpg)
![](/_nw/4/s50468745.jpg)
![](/_nw/4/s95245757.jpg)
![](/_nw/4/s89442385.jpg)
![](/_nw/4/s32222351.jpg)
Ярмарок «Salo-2017» вийшов видовищним і колоритним, з справжнім втіленням українських національних та місцевих традицій.
![](/_nw/4/s51690411.jpg)
Учні центру пригощали всіх бажаючих в тому числі і такою екзотичною стравою, як сало в шоколаді.
![](/_nw/4/s06672395.jpg)
![](/_nw/4/s06971073.jpg)
![](/_nw/4/s81428919.jpg)
![](/_nw/4/s74513538.jpg)
![](/_nw/4/s67510108.jpg)
![](/_nw/4/s50404759.jpg)
![](/_nw/4/s21770065.jpg)
![](/_nw/4/s43524039.jpg)
![](/_nw/4/s05582961.jpg)
![](/_nw/4/s14353321.jpg)
![](/_nw/4/s54504881.jpg)
![](/_nw/4/s60161001.jpg)
Пропонуємо рецепти кулінарних та лікувальних виробів з того, що у світі називають «українським снікерсом».
![](/_nw/4/s57430596.jpg)
![](/_nw/4/s85265008.jpg)
![](/_nw/4/s29210669.jpg)
![](/_nw/4/s56961877.jpg)
![](/_nw/4/s50707839.jpg)
![](/_nw/4/s30087695.jpg)
![](/_nw/4/s22790747.jpg)
Захід був дуже веселим, яскравим, і головне – смачним.
![](/_nw/4/s66142590.jpg)