22 лютого 2017 року в рамках «Атестація-2017» був проведений відкритий позаурочний захід професійного спрямування на тему «Барви рідного слова в лабіринтах кулінарії».
Підготувала та провела позаурочний захід викладач предмету «Кулінарна характеристика страв» Курданова Тетяна Миколаївна.
Навчальна мета орієнтована на розширення знань учнів щодо походження та характеристики українських національних страв.
Викладач застосувала цікаву форму проведення заходу (навчально-розважальна гра) та методично
обґрунтовані методи і прийоми навчання: мозковий штурм, ігрові завдання, інсценівки, випереджальні завдання.
Під час заходу Курданова Т.М. разом з учнями пройшли лабіринтами знань: «Словесний портрет», «Тут їли різнії потрави…» , «Приправити епітетом», «Культура мови у кулінарії», «Заговори, щоб я тебе побачив», «Смачна презентація».
Присутні на позаурочному заході адміністрація навчального закладу та педпрацівники були активними учасниками розминки «Народ скаже як зав’яже».
Викладач побажала учням втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і досягнень у достойних справах!