![](/_nw/4/s05044210.jpg)
22 лютого 2017 року в рамках «Атестація-2017» був проведений відкритий позаурочний захід професійного спрямування на тему «Барви рідного слова в лабіринтах кулінарії».
![](/_nw/4/s97632178.jpg)
Підготувала та провела позаурочний захід викладач предмету «Кулінарна характеристика страв» Курданова Тетяна Миколаївна.
![](/_nw/4/s12832806.jpg)
Навчальна мета орієнтована на розширення знань учнів щодо походження та характеристики українських національних страв.
![](/_nw/4/s73842957.jpg)
![](/_nw/4/s13168969.jpg)
Викладач застосувала цікаву форму проведення заходу (навчально-розважальна гра) та методично
обґрунтовані методи і прийоми навчання: мозковий штурм, ігрові завдання, інсценівки, випереджальні завдання.
![](/_nw/4/s25412143.jpg)
![](/_nw/4/s19314527.jpg)
![](/_nw/4/s73011931.jpg)
![](/_nw/4/s93782008.jpg)
Під час заходу Курданова Т.М. разом з учнями пройшли лабіринтами знань: «Словесний портрет», «Тут їли різнії потрави…» , «Приправити епітетом», «Культура мови у кулінарії», «Заговори, щоб я тебе побачив», «Смачна презентація».
![](/_nw/4/s54610312.jpg)
![](/_nw/4/s16073257.jpg)
![](/_nw/4/s33261536.jpg)
![](/_nw/4/s09361128.jpg)
![](/_nw/4/s51314696.jpg)
![](/_nw/4/s85321758.jpg)
![](/_nw/4/s34704977.jpg)
![](/_nw/4/s67741506.jpg)
![](/_nw/4/s14213699.jpg)
![](/_nw/4/s70827571.jpg)
![](/_nw/4/s60244140.jpg)
![](/_nw/4/s43451477.jpg)
![](/_nw/4/s10358909.jpg)
![](/_nw/4/s65129496.jpg)
![](/_nw/4/s29274770.jpg)
![](/_nw/4/s87279296.jpg)
![](/_nw/4/s46131595.jpg)
Присутні на позаурочному заході адміністрація навчального закладу та педпрацівники були активними учасниками розминки «Народ скаже як зав’яже».
![](/_nw/4/s44295436.jpg)
![](/_nw/4/s36855180.jpg)
![](/_nw/4/s30391685.jpg)
![](/_nw/4/s98654560.jpg)
![](/_nw/4/s49245362.jpg)
![](/_nw/4/s97946528.jpg)
![](/_nw/4/s91872952.jpg)
Викладач побажала учням втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і досягнень у достойних справах!