28 березня 2017 року в рамках «Атестація-2017», був проведений відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Підготувала та провела урок викладач професійно-теоретичної підготовки Васильєва Наталія Сергіївна.

Тема уроку: «Технологія приготування страв з яєць: омлети (натуральний, змішаний, фарширований)».
Методична мета уроку: використання робочого зошиту як засобу підвищення ефективності знань учнів.

Девіз уроку: Не просто слухати, а чути.
Не просто дивитися, а бачити.
Не просто відповідати, а міркувати.
Дружно і плідно працювати.

Під час уроку викладач використала наступні методи та прийоми навчання: бліц-опитування «Кулінарна розминка», мультимедійна презентація, випереджальне завдання, робочий зошит, показ відео-фрагментів.









На закріплення нового матеріалу учні виконували різнопланові контрольні завдання (картки логічного мислення, тестові завдання).


На відкритому уроці були присутні адміністрація навчального закладу та педпрацівники.




Педагогічне кредо викладача: «У всьому починати з себе, бути взірцем та поважати учнів».