Кваліфікаційні пробні роботи на отримання кваліфікації офіціант 5 розряду виконували учні, що навчаються за професією «Офіціант. Бармен».
Приготування і подачу деяких страв у залі ресторану можна перетворити у справжнє кулінарне шоу. Для цього організовують приготування страв у присутності відвідувачів. Траншування - це порціонування страв, приготовлених цілими, у присутності відвідувачів. Перед порціонуванням страву демонструють гостям.
Відокремити шматочки від кісток легко - складніше подати їх цілими.
Термін «фламбування» прийшов до нас з Франції, в перекладі означає (обпалити полум’ям).
Фламбування страв роблять офіціанти не тільки у Франції, а і учні нашого центру.
Фламбування – це яскраве шоу. Кілька хвилин вогняної феєрії і перед захопленими поглядами присутніх постає коронна страва свята.
Учні центру підтвердили рівень своєї фахової підготовки.