Майстри виробничого навчання разом з учнями другого і
третього курсу з професії «Кухар.Кондитер», «Офіціант.Бармен», «Продавець продовольчих товарів» гостинно зустрічали,
пропонували смачні страви української кухні.
Методична комісія кулінарних дисциплін разом з НПЦРС представили творчий проект
«Смачна Україна».
Мета: виховати почуття любові до Батьківщини, поваги до
рідного краю, шанобливе ставлення до сімейних традицій та цінностей.
20 жовтня - відзначається Всесвітній День кухаря і кулінара
. Викладачі: КрутькоС.М.. Кошель Г.Ф., Дидалєва В.М., Горіла Н.М.
проінформували про нове і цікаве в
кулінарії, та провели серед учнів центру «Кулінарне лото» з призами та
сюрпризами.