09 листопада 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу
був проведений кулінарний
майстер-клас «Приготування Пахлави медової».
![](/_nw/6/s92203829.jpg)
Провела майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна.
![](/_nw/6/s93383246.jpg)
![](/_nw/6/s40252931.jpg)
![](/_nw/6/s74450122.jpg)
![](/_nw/6/s21515822.jpg)
Викладач поділилася секретами
приготування пахлави медової.
![](/_nw/6/s58665893.jpg)
Навчитися можна, тільки
практикуючись.
![](/_nw/6/s02589183.jpg)
Ніщо не може замінити
присутність при створенні страв, живу участь в процесі, можливість тут же
задати питання і розібратися в тому, що не зовсім зрозуміло.
Можливо, секрет зовсім
простий, але його знання допоможе уникнути помилок при приготуванні страви.
![](/_nw/6/s86538411.jpg)
![](/_nw/6/s28820645.jpg)
![](/_nw/6/s84624547.jpg)
![](/_nw/6/s18994370.jpg)
![](/_nw/6/s91280285.jpg)
![](/_nw/6/s58488138.jpg)
![](/_nw/6/s23568520.jpg)
![](/_nw/6/s05612466.jpg)
![](/_nw/6/s17138865.jpg)
![](/_nw/6/s62045837.jpg)
![](/_nw/6/s46036278.jpg)
Учасники
майстер-класу були задоволенні
результатом своєї роботи!
![](/_nw/6/s21615913.jpg)
![](/_nw/6/s10517219.jpg)
![](/_nw/6/s73501684.jpg)
![](/_nw/6/s48274350.jpg)
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат»,
який підтвердив їх професійні здобутки.
![](/_nw/6/s17152143.jpg)
Щоб навчитися готувати по-справжньому
смачні страви, необхідний наставник, майстер своєї справи, а найкращий варіант,
безумовно, відвідати наші кулінарні
майстер-класи.
![](/_nw/6/s28066839.jpg)