09 листопада 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу
був проведений кулінарний
майстер-клас «Приготування Пахлави медової».
Провела майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна.
Викладач поділилася секретами
приготування пахлави медової.
Навчитися можна, тільки
практикуючись.
Ніщо не може замінити
присутність при створенні страв, живу участь в процесі, можливість тут же
задати питання і розібратися в тому, що не зовсім зрозуміло.
Можливо, секрет зовсім
простий, але його знання допоможе уникнути помилок при приготуванні страви.
Учасники
майстер-класу були задоволенні
результатом своєї роботи!
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат»,
який підтвердив їх професійні здобутки.
Щоб навчитися готувати по-справжньому
смачні страви, необхідний наставник, майстер своєї справи, а найкращий варіант,
безумовно, відвідати наші кулінарні
майстер-класи.