Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 24 » Майстер-клас «Приготування Хачапурі по-аджарськи»
14:37
Майстер-клас «Приготування Хачапурі по-аджарськи»

22 листопада 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  

кулінарний майстер-клас «Приготування Хачапурі по-аджарськи».

Якщо Ви бажаєте створити власний кулінарний шедевр , то приготування хачапурі точно доведеться Вам до душі!

Провели майстер-клас викладачі професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна

та Дидалєва Вікторія Миколаївна.

Викладачі розкрили  секрети поетапного приготування традиційної грузинської страви.

Тісто потрібно готувати тільки з хорошим настроєм. Погане тісто зіпсує смак будь-якого сиру чи м'яса в хачапурі.

Під керівництвом досвідчених кухарів учасники майстер-класу приготувати справжній Хачапурі по-аджарські.

Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Хочете дізнатися секрети грузинської кухні і навчитися готувати рідкісні смачні страви під керівництвом досвідченого кухаря, та ще й невеликою компанією?
Освоївши нові рецепти ви зможете часто радувати своїх близьких і друзів шедеврами грузинської кухні.

Переглядів: 607 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 17
Гостей: 17
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus