22
листопада 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений
кулінарний майстер-клас
«Приготування Хачапурі по-аджарськи».
Якщо Ви бажаєте створити
власний кулінарний шедевр ,
то приготування хачапурі точно доведеться Вам до душі!
Провели
майстер-клас викладачі професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна
та Дидалєва Вікторія Миколаївна.
Викладачі розкрили секрети
поетапного приготування традиційної грузинської страви.
Тісто
потрібно готувати тільки з хорошим настроєм. Погане тісто зіпсує смак
будь-якого сиру чи м'яса в хачапурі.
Під керівництвом досвідчених кухарів
учасники майстер-класу приготувати справжній Хачапурі по-аджарські.
Учасники
майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
Хочете дізнатися секрети грузинської
кухні і навчитися готувати рідкісні смачні страви під керівництвом досвідченого
кухаря, та ще й невеликою компанією?
Освоївши нові
рецепти ви зможете часто радувати своїх близьких і друзів шедеврами грузинської
кухні.