Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя»
10:38
Кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя»
04 грудня 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя».

Ароматний штрудель з найтоншого тіста з соковитою начинкою та хрусткою скоринкою...

Це частування надзвичайно смачне і абсолютно справедливо заслуговує на увагу.

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.

Тісто розширюється і, незбагненним чином залишаючись неушкодженим, перетворюється в кінці кінців в напівпрозоре полотно.

Свіжоспечений струдель припаде до смаку навіть самому вишуканому гурману.

Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 666 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus