Ароматний штрудель з найтоншого тіста з соковитою начинкою та хрусткою
скоринкою...
Це частування надзвичайно смачне і абсолютно справедливо заслуговує на
увагу.
![](/_nw/6/s11964170.jpg)
Провела
майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Крутько
Світлана Миколаївна.
![](/_nw/6/s97747596.jpg)
![](/_nw/6/s78511345.jpg)
![](/_nw/6/s59633153.jpg)
![](/_nw/6/s00599416.jpg)
![](/_nw/6/s50835348.jpg)
![](/_nw/6/s58557833.jpg)
![](/_nw/6/s59397022.jpg)
Тісто
розширюється і, незбагненним чином залишаючись неушкодженим, перетворюється в
кінці кінців в напівпрозоре полотно.
![](/_nw/6/s59104663.jpg)
![](/_nw/6/s48572330.jpg)
![](/_nw/6/s79037979.jpg)
![](/_nw/6/s40353964.jpg)
![](/_nw/6/s17526142.jpg)
![](/_nw/6/s31895925.jpg)
![](/_nw/6/s01052971.jpg)
![](/_nw/6/s11593506.jpg)
![](/_nw/6/s81695004.jpg)
![](/_nw/6/s83783761.jpg)
Свіжоспечений струдель припаде до смаку навіть самому
вишуканому гурману.
![](/_nw/6/s88016275.jpg)
![](/_nw/6/s22897348.jpg)
![](/_nw/6/s14096455.jpg)
![](/_nw/6/s11241663.jpg)
![](/_nw/6/s51905519.jpg)
![](/_nw/6/s00478742.jpg)
Учасники
майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
![](/_nw/6/s87257602.jpg)
![](/_nw/6/s83035504.jpg)