6
лютого – це Міжнародний День бармена. Кожен бар, ресторан або кафе може
похвалитися своїм барменом. Ця людина завжди в пошуках чогось новенького. Які
смачні коктейлі, приготовані справжнім професіоналом своєї справи.
06
лютого 2018 р. відбулося відкрите спільне засідання гуртків професій ресторанного
сервісу.
З
метою формування в учнів споживчих компетентностей гуртківці груп 124-ОФБ та
125-ОФБ відкрили віртуальний «Портал
бармена».
Гостями
порталу стали учні груп 127-ККД, 132 – ККД, 133-ККД.
Портал
бармена складався з певних ресурсів:
- Тематичне засідання гуртка « А-ля фуршет»
представила керівник гуртка Сорока В.Г.
з учнями.
Тематичне
засідання гуртка «Безалкогольні напої» представляє керівник Демченко С.С. з гуртківцями.
Професія
бармена не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери ресторанного
сервісу.
Адже
бармен повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим
практиком.
Кожен
бармен повинен знати методи приготування коктейлів
Робота професійного
бармена виглядає як справжнє шоу, яке можна відтворити після певного досвіду
роботи.
Урочисті
події в нашому житті приносять безліч радісних миттєвостей спілкування з
близькими.
Для
прийому великої кількості запрошених
підходить зручна форма банкету -
а ля фуршет. Виходячи з назви (у перекладі з французької - «на виделку»), легко
здогадатися, що особливістю фуршету є меню, в яке включають лише страви, які
можна їсти за допомогою однієї вилки, без ножа.