Тема засідання: «Уніфікація прийомів роботи майстрів виробничого навчання та викладачів
професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар», «Офіціант», «Продавець
продовольчих товарів».

Мета засідання:. поширення передового педагогічного досвіду роботи;
удосконалення педагогічної майстерності та формування професійної мобільності.
Основна ідея засідання: «Навчаємо колег - удосконалюємося самі».

Методист Максименко І.О. наголосила, що передовий педагогічний досвід – це
результат творчої діяльності педагога з елементами новизни, спрямований на
реалізацію актуальних завдань навчання і виховання, а уніфікація це приведення дій
до одноманітності, до єдиної форми або
системи.

З метою визначення психологічного
стану учасників
засідання практичний психолог Губко Ю.М. провела експрес-діагностику «Психогеометричний тест».

Перед практичною частиною учасники виконали вправу «Створення індивідуальних освітніх маршрутів-сходинки до вдосконалення».





Майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Щепун Н.М. показала обробку
риб осетрових порід.




Свій професіоналізм по приготуванню напівфабрикатів з м'ясної котлетної маси
продемонструвала викладач
професійно-теоретичної підготовки Крутько С.М.




Досвідом роботи з приводу подачі
страв французьким способом поділилась майстер виробничого навчання з
професії «Офіціант» Силенок О.І.




Майстер виробничого навчання з
професії «Офіціант. Бармен» Демченко С.С.
ознайомила присутніх з метою та технологією декантації червоного вина.



Професійні уміння та навички з підготовки до продажу твердого сижучного
сиру продемонструвала майстер виробничого навчання з професії «Продавець
продовольчих товарів» Новик Л.С.




Учасники засідання під керівництвом досвідчених
колег уніфікували прийоми роботи по
приготуванню напівфабрикатів з м'ясної котлетної маси, по обробці риб осетрових порід, з подачі страв
французьким способом, з декантації
червоного вина та підготовки до продажу твердого
сижучного сиру.

Ми повинні навчати!
Ми можемо навчити!
Ми хочемо навчатися разом, заради змін!