Тема лекції: «Чудо
кондитерської фантазії -
3D квіти в желе».
Ідея створення курсу кулінарних міні-лекцій полягає в
тому, щоб розкрити кулінарні секрети і новітні винаходи у області приготування їжі.
Викладач
професійно-теоретичної підготовки, завідувач навчально- практичного центру
ресторанного сервісу Ільїнська Тетяна
Валентинівна та майстер виробничого навчання
Надєєва Тамара Валерівна запросили учнів з професій «Кухар. Кондитер», «Тістороб.
Пекар» у дивовижний і прекрасний світ кулінарії.
Їжа може бути просто їжею, а може бути
справжнім мистецтвом! Новий інноваційний напрямок у кулінарії може стати для
кухарів та кондитерів джерелом натхнення
для їх творчості. Інновації і класика - дві складові кулінарного успіху.
Хороший кондитер
сьогодні - це творець, справжній ювелір, який створює кондитерські коштовності. Що потрібно для того, щоб стати хорошим кондитером. Перш за
все - талант, а розкрити його допоможемо Вам ми! Майстер-клас розрахований не
тільки на новачків, а й на тих, хто бажає вдосконалити свої навички.