Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 19 » Ресторанний лекторій «Традиції. Інновації. Захопленість»
10:45
Ресторанний лекторій «Традиції. Інновації. Захопленість»

Тема лекції: «Чудо кондитерської фантазії - 3D квіти в желе».

Ідея створення курсу кулінарних міні-лекцій полягає в тому, щоб розкрити кулінарні секрети і новітні винаходи у області приготування їжі.

Викладач професійно-теоретичної підготовки, завідувач навчально- практичного центру ресторанного сервісу  Ільїнська Тетяна Валентинівна та  майстер виробничого навчання Надєєва Тамара Валерівна  запросили  учнів з професій «Кухар. Кондитер», «Тістороб. Пекар» у  дивовижний і прекрасний світ кулінарії.

Їжа може бути просто їжею, а може бути справжнім мистецтвом! Новий інноваційний напрямок у кулінарії може стати для кухарів та кондитерів  джерелом натхнення для їх творчості. Інновації і класика - дві складові кулінарного успіху.

Хороший кондитер сьогодні - це творець, справжній ювелір, який створює кондитерські  коштовності. Що потрібно для того, щоб стати хорошим кондитером. Перш за все - талант, а розкрити його допоможемо Вам ми! Майстер-клас розрахований не тільки на новачків, а й на тих, хто бажає вдосконалити свої навички.

Переглядів: 565 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus