21 лютого 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кондитерський майстер-клас «Елементи
оздоблення з мастики».
Провела майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна.
Прикраси з мастики у вигляді
взуття, наприклад кросівок, маленьких пінеток або кед, сьогодні дуже популярні.
Найчастіше їх використовують для декорування тортів, призначених на День
народження дітей. Наш майстер-клас допоможе зробити маленькі кеди з мастики на
торт.
Майстер-клас почався з
кондитерського чародійства! Справжнього чародійства! І повірте, Ви теж так
вмієте.
Учасники залучилися до процесу підготовки та
приготування елементів оздоблення з мастики маршмеллоу.
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх
професійні здобутки.