Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 14 » Кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя»
16:05
Кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя»

13 березня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя».

І знову Штрудель -  один з найпопулярніших десертів у світі. Він складається з дуже тонкого тіста, в яке загортають начинку. Завдяки цьому штрудель і отримав назву, яка дослівно перекладається як водоверть.

Вважається, що основною складовою класичного штруделя є "правильне" тісто. Однак процес його створення не такий вже простий.

Провела майстер-клас та розкрила секрети приготування справжнього штруделя викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.

Варіантів приготування штруделя досить багато і ви неодмінно зможете вибрати з них той, який припаде до смаку саме вам!

Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 675 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus