13 березня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений
кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя».
І знову Штрудель - один з найпопулярніших десертів у світі. Він
складається з дуже тонкого тіста, в яке загортають начинку. Завдяки цьому
штрудель і отримав назву, яка дослівно перекладається як водоверть.
Вважається, що основною
складовою класичного штруделя є "правильне" тісто. Однак процес його
створення не такий вже простий.
Провела майстер-клас та розкрила секрети приготування
справжнього штруделя викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана
Миколаївна.
Варіантів приготування
штруделя досить багато і ви неодмінно зможете вибрати з них той, який припаде
до смаку саме вам!
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат»,
який підтвердив їх професійні здобутки.