16 березня 2018 року
в був
проведений «показовий»
урок з професії «Кондитер» на тему «Самостійна робота по приготуванню тортів». Провела урок майстер
виробничого навчання Скрипченко Олена Миколаївна. Методична
мета: методика впровадження сучасних
виробничих інновацій у процесі комплексного застосування набутих умінь і
навичок.
Учні
презентували приготовлені напівфабрикати згідно випереджального завдання. Під час наочно-практичного показу Олена Миколаївна на високому професійному рівні
продемонструвала виробничі інновації у
роботі із сучасною сировиною, моделювання із шоколадної глазурі та сучасні
прийоми оздобленняі тортів. Учні під керівництвом майстра виробничого навчання виконали
складні комплексні роботи по виготовленню сучасних елементів оздоблення та створенню
сюжету оздоблення тестового виробу згідно обраної тематики. Скрипченко Олена Миколаївна довела,
що творчий
майстер виробничого навчання є фактором розвитку творчого
потенціалу учнів.
Кондитер - це та професія,
майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою
творчу фантазію у смачному солодкому диві.
|