20 березня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування хінкалі».
Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.
Ви можете любити або, не любити, або можливо, навіть бути нейтральним до кухні Грузіі. Але є те, що властиве тільки грузинській кухні і саме за це, вона стала так популярна: страви цієї кухні надзвичайно смачні, вишукані, різноманітні і до того ж, прості в приготуванні. Настільки прості, що їх освоять і початківці кулінари, по суті, без особливих зусиль. Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
|