14 травня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був
проведений кулінарний майстер-клас « Торт в стилі«Омбре».Майстер- клас провела
майстер виробничого навчання Скрипченко Олена Миколаївна з учнями 3 курсу за
професійним спрямуванням «Кондитер».
Торт Омбре - це класичний бісквітний торт, але його
оригінальність в декорі, а саме - колір крему, що плавно переходить від темного
відтінку в світлий.
Тим, хто стежить за модою, цей термін знайомий.
Це досить самодостатній вид декору торта, виглядає дуже
по-святковому і ефектно.
Сам торт можна зробити абсолютно будь-яким, але за
традицією використовується бісквіт, оскільки він оптимальний під мастику і
прикраси масляним та іншим кремом.
Майстер-клас був
корисним для колег, які ознайомились з сучасними стилями декорування.
А для
тих хто лише починає відкривати для себе кондитерську справу стали зрозумілі важливі техніки та принципи
декорування кондитерських
виробів.
Будьте в тренді!
|