18 травня 2018 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Корисні цукерки». 
Мета:
навчитися створювати смачні, корисні цукерки made with love (зроблені з
любов’ю). 
Майстер-клас провела викладач спецдисциплін Крутько Світлана
Миколаївна.
Цукерки можуть бути корисними, якщо їх приготувати із
натуральної сировини без багатьох промислових інгредієнтів. 

Крок за кроком учні навчались мистецтву приготування цукерок:
Приготування цукерок – заняття приємне і корисне. Спільна
робота дає можливість відчути себе корисним і дозволяє придбати корисні
навички.
Ми завжди раді бачити на своєму столі цукерки,які мають свій
неповторний смак , солодкий, кислий, з родзинками, горіхом, шоколадом. 




Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив
їх професійні здобутки. 







|