03 жовтня 2018 року відбулася обласна методична педагогічних працівників харчової промисловості.
Зі словами
привітання до присутніх звернулась директор центру Потєхіна Н.О., яка розповіла
про творчі здобутки педагогічного колективу.
Перед учасниками секції виступив директор НМЦ ПТО Гріненко В.В., який висвітлив поточний стан справ професійно-технічної
освіти в регіоні та стратегічні напрямки розвитку системи ПТО визначені Урядом.
В рамках роботи
секції голова методичної комісії кулінарних дисциплін Крутько С.М. розкрила
питання «Майстер-клас – як одна із складових професійного розвитку педагогічних
працівників та здобувачів освіти».
Учасники секції відвідали майстер-клас «Траншування птиці», який на
високому професійному рівні провела майстер
виробничого навчання Щепун Н.М.
Викладач-методист
Горіла Н.М. презентувала присутнім методичні напрацювання педагогічних працівників центру ПТО.
В навчально-виробничій
майстерні на гостей чекало справжнє
свято-позаурочний захід методичних комісій «Територія професійної
компетентності», який відкрили директор центру Потєхіна Н.О.
Всі отримали позитивні емоції, нові знання, ідеї та заряд оптимізму.