3 жовтня в нашому навчальному закладі відбувся
відкритий захід професійного спрямування «Територія професійної
компетентності».
Старшокурсники
символічно передали професійну естафету першокурсникам та вручили атрибути
професій.
З метою стимулювання активної пізнавальної
діяльності учнів, розвитку професійного мислення, виховання любові до обраної
професії педагоги центру разом з досвідченими учнями другого та третього курсів
розкрили таємниці професійних компетенцій першокурсникам, презентували майстер-класи.
Майстер-клас – особлива форма навчального заняття, яка
заснована на практичних діях показу і демонстрації творчого вирішення
педагогічного завдання
Карвінг – мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах, це
своєрідний вид мистецтва – здатність надати святковому столу неповторний
вигляд. Представила майстер виробничого навчання Марценюк О.В. разом з ученицею
Ходос Анастасія.
Майстер-клас «Корисні цукерки» представили майстер виробничого навчання
Бура Юлія Григорівна та учениця Батог Олена.
Кращий подарунок
виготовлений своїми руками - «Корисні цукерки» на основі сухофруктів,
меду, вівсяних пластівців, горіхів, цукатів.
Айсінг – білково-цукрова маса. Айсінг – дуже
часто використовується для розпису пряників, пряничних будиночків, або просто
для оформлення десертів.
Представила Кошель Ганна Феодосіївна з ученицею
Петренко Вікторією.
Коровай – символ щастя і достатку.
Прикрашають коровай складними візерунками, з тіста ( гілочки
калини, колосками пшениці, квітами).
Майстер-клас «Оздоблення короваїв» представили майстер виробничого
навчання Саченко Л. В. та учениця Зоценко Наталія.
Майстер-клас «Елементи оздоблення з мастики»
презентували викладач Дидалєва В.М. з ученицею Безрук Віталіна.
Приготувати 3Д желе запропонували майстер
виробничого навчання Надєєва Т.В. разом з ученицею Бровко Валентиною.
На території професійної
компетентності були відкриті фіто-бар та виставка – продаж кондитерських
виробів, які підготували майстри виробничого навчання Скрипченко Олена Миколаївна,
мартиненко Валентина Григорівна, Новик Людмила Степанівна, Деркач Андрій
Костянтинович з учнями груп другого та третього курсів.
Майстер-клас «Таємниці
сервірування» провели майстер виробничого навчання Силенок О. І. з випускницею
Данильченко Анною.
Майстер-клас «Святкові серветки» провели викладач Сорока В.Г. з ученицями Тананайською
Анастасією та Лойченко Анною.
Майстер-клас та
виставку-дегустацію «Карамелька» провели викладач Науменко Світлана
Федорівна та Мова Надія.
Виставка-дегустація асортименту карамелі
нашого регіонального виробника Чернігівської
кондитерської фабрики «Стріла» – метод активних продаж, який
потребує професійної компетентності продавця.
Створити неповторний образ, додати собі шарму і загадковості, а
відповідно привабити погляди чоловіків - хустка і нині елегантний аксесуар.
Майстер-клас «Жіночність завжди в
моді» провели
майстер виробничого навчання Бешта Вікторія Віталіївна з випускницею Кагітіною
Ольгою.
Майстер-клас «Краса подарунку» провели Поплавська Вікторія Вікторівна
та Губар Анна. Оформлення подарунків - це справжнє мистецтво, яким повинен володіти
продавець.
Майстер-клас «Сукня-трансформер» представили
майстер виробничого навчання Шакун Н.В. та Вовк Олена
З радістю та повагою запрошуємо Вас
ознайомитись з майстер – класами та скористатися можливістю перейняти нові
компетенції.