Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Кулінарний майстер-клас «Приготування Пахлави медової»
11:13
Кулінарний майстер-клас «Приготування Пахлави медової»

22 жовтня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  кулінарний майстер-клас «Приготування Пахлави медової».

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна.

Викладач поділилася секретами приготування пахлави медової.

Навчитися можна, тільки практикуючись.

Учасники майстер-класу були задоволенні  результатом своєї роботи!

Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Щоб навчитися готувати по-справжньому смачні страви, необхідний наставник, майстер своєї справи, а найкращий варіант, безумовно, відвідати  наші кулінарні майстер-класи.

Переглядів: 561 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 14
Гостей: 14
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus