Згідно
плану спільної роботи Управління освіти і
науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру
професійно-технічної освіти у
Чернігівській області на 2018 рік, 24 березня 2018 року відбувся обласний on-line майстер-клас з професії
«Кондитер» на тему: «Приготування Штруделя».
Зі
вступним словом до педагогічних працівників ЗПО Чернігівської області
звернулась методист НМЦ ПТО Кострікова Алла Василівна.
Провела
майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна, яка
наголосила, що майстер-клас – одна із форм ефективного
професійного навчання педагогів.
Ніжний смак штруделя знайомий всім, а тонкощі, саме тонкощі
приготування найтонкішого тіста – не багатьом. Під час майстер-класу педагоги
почули історію
походження штруделя та під наставництвом викладача мали можливість навчитись маневрувати тістом та дізналися таємниці
приготування яблучного
штруделя за традиційним рецептом.
Основний принцип майстер – класу: «Я знаю, як це зробити,
і я навчу Вас».
|