13 листопада 2018 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування 3D желе».
Майстер- клас провела майстер виробничого навчання Надєєва
Тамара Валеріївна.
З
недавнього часу 3D-желе
дуже популярний
десерт, який
характеризується реалістичним виглядом декору на поверхні виробу.
Цей майстер-клас розрахований для людей, які захоплюються
кулінарією.
Ця
чудова прикраса - 3 D квіти в желе дійсно їстівна. Желе не складно приготувати.
Подаруйте дітям радість! Приходьте на наші майстер –
класи.
Дорослі учасники
майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки, а діти отримали подарунковий «Сертифікат».
|