29 листопада 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу
був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування Штруделя».
Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної
підготовки Крутько Світлана
Миколаївна.
Сьогодні у нас в гостях учні 6-В класу
Чернігівського ліцею №15 з класним керівником Кулаковою Наталією Михайлівною.
Під чуйним керівництвом майстра діти приготували справжній штрудель,
прийняли участь в процесі замішування і розкачування тіста. Власноруч сформували шрудель.
А після майстер-класу маленькі кулінари зможуть
пригостити своїми творіннями батьків. Кулінарні майстер-класи для дітей – це
не просто можливість навчитися готувати, це
також творчий процес та захоплююча подорож.
Учасники майстер-класу отримали
«Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
|