20 грудня 2018 року відбулося засідання школи передового
педагогічного досвіду. Тема засідання: «Європейскі стандарти обслуговування –
секрети приготування стейку».
Мета засідання: поширення передового педагогічного
досвіду роботи; удосконалення педагогічної майстерності та формування
професійної мобільності.
Методист Максименко І.О. наголосила, що
саме на
професійний розвиток педагогічних
працівників спрямована робота у Чернігівському
центрі професійно-технічної освіти та зазначила
про важливість освіти
впродовж життя.
В рамках узагальнення передового педагогічного досвіду
викладача Крутько С.М., методист центру презентувала інформаційну картку
викладача.
Під час теоретичного блоку
викладачі Білоусова М.В., Науменко С.Ф. довели що європейскі
стандарти обслуговування це вимога часу.
Викладач Крутько С.М. ознайомила присутніх зі ступенями прожарювання стейків та наголосила, що прожарювання м’яса не легка справа.
Майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Щепун Н.М. під час практичного блоку продемонструвала
7 ступенів прожарювання стейків, згідно європейських
стандартів ресторанного сервісу.
Професійні уміння та навички з презентації готових страв показала майстер виробничого навчання з професії «Офіціант» Митькевич С.В.
Ми повинні навчати
Ми можемо навчити
Ми хочемо навчатися разом, заради змін!
|