Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Атестація-2019. Професійно-практична підготовка.
10:19
Атестація-2019. Професійно-практична підготовка.

 

     30  січня 2019 року  в рамках «Атестація-2019»  був проведений  показовий  урок  з професії «Кухар» на тему «Приготування січеної м’ясної маси та напівфабрикатів з неї».




     Провів урок  майстер виробничого навчання Деркач Андрій Костянтинович.



     Під час проведення уроку використовувались дидактичні засоби навчання: інструкційні та технологічні картки, картки-завдання, мультимедійна презентація та роздатковий матеріал.






     Під час наочно-практичного показу Андрій Костянтинович  продемонстрував учням приготування напівфабрикатів із січеної м’ясної маси: біфштекс січений,  биточки, ковбаски львівські. 




     Учні на уроці були демонстрували знання з попередньо вивчених тем, мали змогу закріпити первинні уміння шляхом виконання вправ під керівництвом майстра виробничого навчання.








     Урок пройшов в атмосфері взаємоповаги та взаєморозуміння і був проведений на достатньому методичному рівні.



Переглядів: 652 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus