30 січня 2019 року в
рамках «Атестація-2019» був проведений показовий урок з професії «Кухар» на тему
«Приготування січеної м’ясної маси та напівфабрикатів з неї».
Провів урок майстер виробничого
навчання Деркач Андрій Костянтинович.
Під час проведення уроку використовувались дидактичні засоби навчання: інструкційні
та технологічні картки, картки-завдання, мультимедійна презентація та
роздатковий матеріал.
Під час наочно-практичного показу Андрій Костянтинович продемонстрував учням приготування
напівфабрикатів із січеної м’ясної маси: біфштекс січений, биточки, ковбаски львівські.
Учні на уроці були демонстрували знання з попередньо вивчених тем, мали
змогу закріпити первинні уміння шляхом виконання вправ під керівництвом майстра
виробничого навчання.
Урок пройшов в атмосфері взаємоповаги та взаєморозуміння
і був проведений на достатньому методичному рівні.
|