10
лютого 2019року майстри виробничого навчання Крутько С. М., Щепун Н.М., Бура
Ю.Г. та старший майстер Кузьменко С.О. відвідали Перший Регіональний Гастрономічний
форум в м. Чернігів від Асоціації шеф-кухарів України.
Головна
місія Асоціації шеф-кухарів України – підвищення престижу кухарської професії,
розвиток сучасної кулінарії а також проведення зустрічей для обміну знаннями та
досвідом.
Форум
проходив на базі ресторану «River Side». Випускник Чернігівського центру
професійно-технічної освіти: бренд-шеф ресторану «River Side» В'ячеслав Попков -
офiцiйний маршал Асоціації Шеф-кухарів України в Чернiгiвському регiонi та
Черевко Роман – су-шеф ресторану «River Side».
Учасники
форуму мали змогу відвідати навчальні та показові майстер-класи, ознайомитися з
сучасними тенденціями і трендами в ресторанному господарстві.
Перший
Регіональний Гастрономічний форум
Асоціації шеф-кухарів України в м. Чернігові пройшов успішно, учасники ознайомилися
з сучасними виробничими інноваціями для застосування у професійній діяльності.
|