5 та 7 березня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу були
проведені кулінарні майстер-класи «Приготування 3D желе».
Майстер- клас провела майстер виробничого навчання Надєєва Тамара Валеріївна.
Мама дуже часто балує всю родину різними
десертами та солодощами. Так чому б 8 березня не потішити її чимось смачненьким у відповідь? Приготовлений
власноруч десерт – чудовий подарунок для мами на 8 березня
Напередодні свята у нас в гостях учні
5-Б класу загальноосвітньої школи №29 разом
з класним керівником Наконечною Тетяною Володимирівною.
Результат майстер-класу – чудовий десерт,який
здивує не лише відмінним смаком, а й оригінальним оздобленням, припаде до смаку
кожній матусі.
Всі учасники майстер-класу
отримали «Сертифікат», який підтвердив
їх професійні здобутки.
|