19 березня 2019
року в рамках «Атестація-2019» був проведений показовий позаурочний
захід професійного спрямування з професії «Кондитер» на тему «Приготування
мафінів».
Провела майстер-клас викладач
професійно-теоретичної підготовки Дидалева
Вікторія Миколаївна.
Під час
проведення теоретичної частини, учні мали можливість поринути у смачний всесвіт
кондитерського мистецтва: познайомились
з історією виникнення та
технологією приготування мафінів.
Під час
практичного показу Вікторія Миколаївна продемонструвала приготування мафінів з яблуками.
Учні під керівництвом викладача відпрацювали навички щодо
приготування мафінів із бананом, з гарбузовим наповнювачем, з буряком та з морквою. Під час роботи проявили зацікавленість до обраної
професії, творчу уяву, гарний смак, ініціативність та активність.
Професія «Кондитер» – це
світ, у якому можна безмежно творити і фантазувати. Щоб стати асом у цій справі,
потрібно працьовитість помножити на кондитерський талант – такий рецепт для
цього фаху мають педагоги та учні у центрі професійно-технічної освіти.
Педагогічне кредо викладача
«… Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалось: легко,
швидко, ґрунтовно»
|