
Згідно
плану спільної роботи Управління освіти і
науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру
професійно-технічної освіти у
Чернігівській області на 2019 рік, 20 березня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу відбувся черговий on-line майстер-клас з професії «Кухар»
на тему: «Секрети приготування
стейка».

Зі
вступним словом до педагогічних працівників ЗПО міста та області звернулась методист НМЦ ПТО Кострікова
Алла Василівна.

Провела
майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана
Миколаївна, яка наголосила, що майстер-клас це
один з основних способів швидкого освоєння нових технологій та підвищення
професійної майстерності.

Під час
практичного показу згідно Європейських стандартів ресторанного сервісу, викладач продемонструвала сім ступенів
прожарювання м’яса: Blue rare, Rare, Medium Rare, Medium, Medium Well, Well Done, Over cook.
















Світлана Миколаївна поділилась тонкими секретами приготування стейка та продемонструвала вишукану подачу страв.

Приготування стейка – справжнє мистецтво і тому майстер-клас став відмінним
путівником у світ ідеального стейка.

|