Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 1 » Кулінарний майстер-клас «Приготування 3D желе»
10:36
Кулінарний майстер-клас «Приготування 3D желе»

29 березня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарніий майстер-клас «Приготування 3желе».

Майстер- клас провела майстер виробничого навчання Надєєва Тамара Валеріївна.

На перший погляд, це гарний декор з квітів. Але ти здивуєшся, коли спробуєш шматочок. Це чудова прикраса дійсно їстівна і її зовсім не складно приготувати.

Дивовижні 3D квіти— це неймовірно красивий десерт. В основі такого шедевра желатин.

У нас в гостях учні 6-А класу загальноосвітньої школи №29  разом з класним керівником Хропатою Ліною Іванівною.

Результат майстер-класу – чудовий десерт,який здивує не лише відмінним смаком, а й оригінальним оздобленням, припаде до смаку кожному.

Всі учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 576 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus