29 березня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу був проведений кулінарніий майстер-клас «Приготування 3D желе».
Майстер- клас провела майстер виробничого навчання Надєєва Тамара Валеріївна.
На перший погляд, це гарний декор з квітів. Але ти здивуєшся, коли
спробуєш шматочок. Це чудова
прикраса дійсно їстівна і її зовсім не складно приготувати.
Дивовижні
3D
квіти— це неймовірно красивий десерт. В основі такого шедевра желатин.
У нас в гостях учні 6-А класу загальноосвітньої
школи №29 разом з класним керівником
Хропатою Ліною Іванівною.
Результат майстер-класу – чудовий десерт,який
здивує не лише відмінним смаком, а й оригінальним оздобленням, припаде до смаку
кожному.
Всі учасники майстер-класу
отримали «Сертифікат», який підтвердив
їх професійні здобутки.
|