16 травня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений
кулінарний майстер-клас «Приготування м’ясного пирога «Кубете».
![](/_nw/8/s56382725.jpg)
Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної
підготовки Крутько Світлана Миколаївна.
![](/_nw/8/s57365463.jpg)
![](/_nw/8/s29686385.jpg)
У кожного народу є своя особлива улюблена страва
або кілька страв, рецепти яких передаються з покоління в покоління.
Караїмський пиріг кубете
(або кубите) можна приготувати дуже просто і швидко. Ситний пиріг з м'ясним
фаршем, картоплею і цибулею нагодує всю сім'ю, але ви не витратите багато
зусиль.
Результат вас не розчарує.
Це, і правда, надзвичайно смачно!
![](/_nw/8/s72077773.jpg)
![](/_nw/8/s87127439.jpg)
![](/_nw/8/s53208427.jpg)
![](/_nw/8/s03956976.jpg)
![](/_nw/8/s83095624.jpg)
![](/_nw/8/s58258390.jpg)
![](/_nw/8/s74759898.jpg)
![](/_nw/8/s53940837.jpg)
![](/_nw/8/s01432044.jpg)
![](/_nw/8/s84900334.jpg)
![](/_nw/8/s21025848.jpg)
![](/_nw/8/s46982337.jpg)
Шанувальникам листкових пирогів напевно припаде до душі кримський кубете,
що вабить золотистої хрусткою скоринкою і незвичайним ароматом.
![](/_nw/8/s37238686.jpg)
![](/_nw/8/s09973443.jpg)
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат»,
який підтвердив їх професійні здобутки. ![](/_nw/8/s87798068.jpg)
|