16 травня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений
кулінарний майстер-клас «Приготування м’ясного пирога «Кубете».
Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної
підготовки Крутько Світлана Миколаївна.
У кожного народу є своя особлива улюблена страва
або кілька страв, рецепти яких передаються з покоління в покоління.
Караїмський пиріг кубете
(або кубите) можна приготувати дуже просто і швидко. Ситний пиріг з м'ясним
фаршем, картоплею і цибулею нагодує всю сім'ю, але ви не витратите багато
зусиль.
Результат вас не розчарує.
Це, і правда, надзвичайно смачно!
Шанувальникам листкових пирогів напевно припаде до душі кримський кубете,
що вабить золотистої хрусткою скоринкою і незвичайним ароматом.
Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат»,
який підтвердив їх професійні здобутки.
|