20 травня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу відбулося засідання ресторанного лекторія. Тема:«Дріжджова фігурна випічка».
![](/_nw/8/s07697968.jpg)
Форма проведення заняття : лекторій-практикум.
![](/_nw/8/s04759870.jpg)
![](/_nw/8/s64345481.jpg)
Заняття провели керівники гуртків: викладач Ільїнська Тетяна Валентинівна,
гурток «Чарівне тісто» та майстер виробничого навчання –Саченко Людмила
Володимирівна, гурток «З любов’ю до хліба».
В роботі практикуму прийняли участь учні центру,які навчаються за професією
«Тістороб. Пекар».
![](/_nw/8/s47063870.jpg)
Лекторій був корисним для учнів, які ознайомились з історією та
традиціями української та європейської обрядової випічки, стилями
декорування.
![](/_nw/8/s61039868.jpg)
![](/_nw/8/s07855932.jpg)
![](/_nw/8/s46072690.jpg)
Для тих хто лише починає відкривати
для себе пекарську справу, під час практикуму, стали зрозумілі важливі
техніки та принци формування фігурних борошняних виробів.
![](/_nw/8/s67239308.jpg)
![](/_nw/8/s07926476.jpg)
![](/_nw/8/s79677511.jpg)
![](/_nw/8/s10903180.jpg)
![](/_nw/8/s40214942.jpg)
![](/_nw/8/s17297739.jpg)
![](/_nw/8/s26533151.jpg)
![](/_nw/8/s04386563.jpg)
![](/_nw/8/s54343448.jpg)
![](/_nw/8/s93605398.jpg)
![](/_nw/8/s34601240.jpg)
Підсумок спільної роботи – КОРИСТЬ та ЗАДОВОЛЕННЯ ! ![](/_nw/8/s95143164.jpg)
![](/_nw/8/s30997081.jpg)
|