20 травня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу відбулося засідання ресторанного лекторія. Тема:«Дріжджова фігурна випічка».
Форма проведення заняття : лекторій-практикум.
Заняття провели керівники гуртків: викладач Ільїнська Тетяна Валентинівна,
гурток «Чарівне тісто» та майстер виробничого навчання –Саченко Людмила
Володимирівна, гурток «З любов’ю до хліба».
В роботі практикуму прийняли участь учні центру,які навчаються за професією
«Тістороб. Пекар».
Лекторій був корисним для учнів, які ознайомились з історією та
традиціями української та європейської обрядової випічки, стилями
декорування.
Для тих хто лише починає відкривати
для себе пекарську справу, під час практикуму, стали зрозумілі важливі
техніки та принци формування фігурних борошняних виробів.
Підсумок спільної роботи – КОРИСТЬ та ЗАДОВОЛЕННЯ !
|