27-28
травня 2019 року на базі Дніпровського центру професійної освіти провели ІІІ етап
Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар». Його
учасниками стали 25 учнів закладів професійної освіти, які попередньо перемогли
у відбіркових турах.
Особливістю
цьогорічного конкурсу було те, що до складу журі увійшли тільки представники
роботодавців - шеф-кухарі та бренд-шефи місцевих ресторанів.
Спочатку
учасникам запропонували теоретичний тур, де перевірялися їх знання, отримані
під час навчання у закладах. Далі - у практичному турі - вони готували дві
страв - фаршироване куряче філе з гарніром, а також смажені в тісті яблука.
За
результатами конкурсу були розподілені призові місця.
Від Чернігівської області в конкурсі
взяв участь учень Чернігівського центру ПТО – Халіфаєв Данило.
Учасники конкурсу нагороджені дипломами.
|