13 червня 2019 року на базі НПЦ
Ресторанного сервісу відбулося заняття ресторанного
лекторія.
Тема:«Тарт - модний десерт».
Провела заняття викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель
Ганна Феодосіївна, яка ознайомила учнів з популярними
тенденціями кондитерського мистецтва.
Мета - зробити акцент на
«модні» страви які
дуже популярні
у світі.
Їжа, також, як і все інше, постійно вдосконалюється,
з'являються нові інгредієнти і нові способи їх комбінування в стравах, а
найвдаліші новинки кулінарії перетворюються в тренди в їжі!
Сьогодні тема вивчення -
французький пиріг тарт.
Ми сподіваємося,
що зацікавили присутніх, здобута інформація буде корисною в подальшому
використанні. Смакуйте! Експерементуйте!
|