14 червня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного
сервісу був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування вареників».
Кулінарний майстер-клас провели викладачі професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна та Дидалєва Вікторія Миколаївна.
У нас в гостях учні загальноосвітньої
школи I-III ступенів №1.
Навчальний заклад долучився до проекту GoCamp – літній мовний табір.
Основне завдання такої форми роботи з
дітьми в канікулярний період полягає у тому, щоб зацікавити та заохотити учнів
до вивчення іноземних мов та сприяти їх самостійній підготовці за допомогою
командної роботи, створення спільних проектів та творчою діяльності під
керівництвом досвідчених педагогів та волонтерів, які є носіями іноземних мов.
В роботі майстер-класу прийняли участь
волонтер Бертран Тесоньєр де Грамон та викладач іноземної мови Свириденко Юлія Володимирівна.
Согодні тема заняття писвячена
знайомству з українськими традиціями.
Торча атмосфера, гарний настрій та
яскраві враження гармонійно поєднали
навчання зі змістовним відпочинком.
«Вареники, вареники, Божі
хваленники, не кожен їх варить, але кожен хвалить»
|