Згідно
плану спільної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації
та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській
області на 2019 рік, 24 вересня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу відбувся
черговий on-line майстер-клас з професії «Кондитер»
на тему: «Приготування торту «Естерхазі»».
Зі
вступним словом до педагогічних працівників ЗПО міста та області звернулась
методист НМЦ ПТО Кострікова Алла Василівна.
Провела
майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна, яка
наголосила, що майстер-клас-одна із форм ефективного професійного навчання
педагогів.
Під час
практичного показу викладач на високому
професійному рівні продемонструвала організацію робочого місця, технологію
приготування білково-горіхового тіста, заварного крему та оздоблення торту.
Кондитер
– це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви
природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Творчість кондитера
здатна задовольнити не лише гастрономічні, а й естетичні та культурні смаки
сучасної людини.
Декорування
кондитерських виробів розвивається в сучасному стилі і набирає
все нових обертів у споживанні.
|