Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 24 » Майстер-клас "Фламбування страв"
11:05
Майстер-клас "Фламбування страв"

22 січня 2020 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  майстер-клас "Фламбування страв". 

Майстер – клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока Вікторія Григорівна, а учасниками майстер-класу стали учні групи 144-ОФБ.

В ресторанах за бажанням відвідувачів подають страви і десерти, які доводять до готовності і фламбують в присутності відвідувачів. Цей спосіб подавання вносить різноманітність в обслуговування гостей у ресторані, дає можливість відчути аромат страви, що готується.

Наші учні практично навчилися організовувати робоче місце офіціанта, опанували види та техніки «фламбе», виконали індивідуальну подачу страв «Банани фламбе», «Яблука фламбовані в юбках».

В ресторанах фламбування виконують найчастіше на очах у відвідувачів, що робить його елементом своєрідного шоу. Це одна з вищих ступенів кулінарного мистецтва, тут потрібно навик і дотримання заходів безпеки.

Компетенція офіціанта «фламбування страв в присутності відвідувача»  опанована, здобута та підтверджена «Сертифікатом».

Переглядів: 628 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus