Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 31 » Майстер-клас "Фламбування страв"
14:00
Майстер-клас "Фламбування страв"

30 січня 2020 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  майстер-клас "Фламбування страв".

Майстер - клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока Вікторія Григорівна, а учасниками майстер-класу стали учні груп  145-ОФ та 139-ККД.

З метою вдосконалення практичної підготовки учнів та впровадження  у освітній процес новітніх виробничих технологій  наші учні опанували техніку «фламбе».

$IMAGE10$

В ресторанах фламбування страв виконують найчастіше у присутності відвідувачів в залі, що робить його елементом своєрідного шоу. Це одна з вищих ступенів кулінарного мистецтва, тут потрібно навик і дотримання заходів безпеки.

Компетенція  «фламбування страв в присутності відвідувача»  опанована, здобута та підтверджена «Сертифікатом».

Переглядів: 555 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus