30 січня 2020 року на базі
НПЦ Ресторанного сервісу був проведений
майстер-клас "Фламбування страв".
Майстер - клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока
Вікторія Григорівна, а учасниками майстер-класу стали учні груп 145-ОФ та 139-ККД.
З метою вдосконалення
практичної підготовки учнів та впровадження у освітній процес новітніх виробничих технологій
наші учні опанували техніку «фламбе».
$IMAGE10$
В ресторанах фламбування страв виконують найчастіше у присутності відвідувачів в залі, що робить його елементом
своєрідного шоу. Це одна з вищих ступенів кулінарного мистецтва, тут потрібно
навик і дотримання заходів безпеки.
Компетенція «фламбування страв в присутності
відвідувача» опанована, здобута та
підтверджена «Сертифікатом».
|