Згідно плану
спільної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та
Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській
області на 2020 рік, 16 вересня 2020 року відбувся черговий on-line майстер-клас
з професії «Офіціант. Бармен» на тему: «Приготування «Крюшона».
![](/_nw/9/s43439303.jpg)
Підготувала
та провела досвідчений та креативний майстер виробничого навчання Світлана Сергіївна Демченко, яка зазначила, що
крюшон-холодний середньоміцний алкогольний напій, що складається
з суміші вина, лікера або сиропу та різних фруктових соків або цілих фруктів з
додаванням шампанського, сидру, мінеральної води та інших газованих напоїв.
![](/_nw/9/s84973207.jpg)
![](/_nw/9/s42192659.jpg)
Під час майстер-класу присутні поринули в історію,
побувавши на віртуальній екскурсії, та відкрили для себе багато таємниць
вишуканого та визнаного в усьому світі напою.
![](/_nw/9/s46612917.jpg)
![](/_nw/9/s43985191.jpg)
![](/_nw/9/s83044442.jpg)
![](/_nw/9/s83982832.jpg)
![](/_nw/9/s05956993.jpg)
Це було пізнання майстерності і можливість навчитись готувати дивовижний
напій, адже у будь-якій професії
потрібно прагнути розвитку, творчого підходу та максимальної реалізації.
![](/_nw/9/s67480463.jpg)
![](/_nw/9/s32105439.jpg)
|