Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке було засноване конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році. Приготування їжі це унікальний процес - скаже будь який кухар. Смак, вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші дії з продуктами і приправами - це ціла симфонія. Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття. В Чернігівському центрі професійно-технічної освіти готують майбутніх кухарів, фахівців своєї справи.
У цей День ми вітаємо всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженої подяки Ваших клієнтів! Здоров’я Вам і приємного апетиту всім Вашим шанувальникам! Зі святом кухаря, кулінара Вас!
|