Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2021 » Лютий » 15 » Фестиваль барменів: майстер-клас «Приготування напою «Глінтвейн»
14:27
Фестиваль барменів: майстер-клас «Приготування напою «Глінтвейн»

10 лютого педагоги методичної комісії професій ресторанного сервісу провели відкритий позаурочний захід  «Фестиваль барменів».

В рамках фестивалю були проведені майстер-класи з приготування безалкогольних коктейлів з метою удосконалення професійних компетентностей здобувачів освіти 144-ОФБ та формування ключових компетентностей   учнів центру суміжних професій.

Гостями  майстер-класів стали учні груп 142-К, 139 – ККД, 149-ТПР.

Майстер-клас «Приготування безалкогольного глінтвейну» провели майстер виробничого навчання Демченко С.С. з учнем Шкодою Євгеном.

Бармени запропонували безалкогольний глінтвейн, який приємно зігріває і навіть корисний від простуди.

Неймовірний гарячий глінтвейн з соком вишні не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих.

Переглядів: 327 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus