10
лютого педагоги методичної комісії професій ресторанного сервісу провели відкритий
позаурочний захід «Фестиваль барменів».
В
рамках фестивалю були проведені майстер-класи з приготування безалкогольних
коктейлів з метою удосконалення професійних компетентностей здобувачів освіти 144-ОФБ
та формування ключових компетентностей учнів центру суміжних професій.
Гостями майстер-класів стали учні груп 142-К, 139 –
ККД, 149-ТПР.
Майстер-клас
«Приготування безалкогольного глінтвейну» провели майстер виробничого навчання
Демченко С.С. з учнем Шкодою Євгеном.
Бармени
запропонували безалкогольний глінтвейн, який приємно зігріває і навіть корисний
від простуди.
Неймовірний гарячий глінтвейн з соком вишні не залишить
байдужим ні дітей, ні дорослих.
|