10
лютого педагоги методичної комісії професій ресторанного сервісу провели
відкритий позаурочний захід «Фестиваль
барменів». В
рамках фестивалю були проведені майстер-класи з приготування безалкогольних
коктейлів з метою удосконалення професійних компетентностей здобувачів освіти
144-ОФБ та формування ключових компетентностей
учнів центру суміжних професій. Гостями майстер-класів стали учні груп 142-К, 139 –
ККД, 149-ТПР.
Майстер-клас
«Приготування коктейлю «Екзотик»» провели майстер виробничого навчання
Демшевська А.С. з ученицями групи 144 - ОФБ Хміль Ганною та Скидан Тетяною.
За
стійкою бармен готує коктейлі, з замовленням
бармен подасть комплімент, за зміну запропонує безліч напоїв та їх смаком
здивує примхливих гостей.
Бажаємо
Вам прекрасних напоїв, привабливих
ароматів і великого задоволення!
|