10
лютого педагоги методичної комісії професій ресторанного сервісу провели
відкритий позаурочний захід «Фестиваль
барменів».
В
рамках фестивалю були проведені майстер-класи з приготування безалкогольних
коктейлів з метою удосконалення професійних компетентностей здобувачів освіти
144-ОФБ та формування ключових компетентностей
учнів центру суміжних професій.
Гостями майстер-класів стали учні груп 142-К, 139 –
ККД, 149-ТПР.
Майстер-клас
«Приготування «Смузі»» провели викладач Сорока В.Г. з ученицею Мойсієнко
Тетяною.
Батьківщиною
смузі вважається США. Смузі - перспективний продукт для українських барів.
Смузі
є повноцінним прийомом їжі, і вживати його найкраще свіжим.
|