Щорічно 20 жовтня всі майстри кулінарної справи всього
світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря та кулінара. Цей день у 2004-му
році заснувала Всесвітня асоціація кулінарних співтовариств.
Для багатьох кожен прийом їжі – це своєрідний ритуал,
маленьке свято. Звісно, приготувати що-небудь їстівне може кожен, але
кухарі здатні зробити з продуктами дійсно щось неймовірне. Завдяки кухарям та
кулінарам ми можемо скуштувати справжній шедевр, від якого просто неможливо
відірватися.
Тож бажаємо усім, хто не лише професійно готує, але й
тим, хто любить готувати, найвитонченіших страв, найсмачніших десертів і
заслуженої подяки від клієнтів та рідних.
Приготуйте сьогодні свою фірмову страву по-особливому:
додайте у неї ще більше тепла, любові та затишку.
З нагоди святкування Міжнародного дня кухаря і кулінара в
центрі ПТО пройшло засідання предметного гуртка «Кулінарні сходинки» на тему
«Цукерковий бум». Здобувачі освіти дізналися про історію свята, взяли участь у
майстер-класі та мали змогу скуштувати смачні цукерки.
Захід підготували: голова МК кулінарних дисциплін Крутько
Світлана та викладачі Кошель Ганна та Дидалєва Вікторія.
#учні #учнічцпто #міжнароднийденькухаряікулінара
#навчаннявчцпто
|