На
сьогодні професія «ТІСТОРОБ.ПЕКАР» входить у топ-10 професій для відбудови
України.
Останнім
часом зафіксований різкий стрибок у розвитку хлібобулочної промисловості.
Особливістю на сьогоднішній день є велика кількість приватних, невеликих
підприємств (пекарень) хлібобулочної промисловості, підприємства суспільного
харчування (ресторани, кафе, закусочні, їдальні, чайні, буфети) тому з працевлаштуванням
проблем не виникає.
Перший
крок назустріч мрії – вступайте до Чернігівського центру професійно-технічної
освіти та отримайте престижну, цікаву, творчу та актуальну на ринку праці
професію.
В
ЧЦПТО майбутні знавці хлібопекарської справи вивчають:
- Як
формувати та випікати хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби;
- Як
контролювати процес випічки та слідкувати за якістю готової продукції.
Переваги
професії «ТІСТОРОБ.ПЕКАР»:
- вступ
після 11 класу (тривалість навчання 2 роки);
- можливість
безоплатного навчання та виробничої практики.
Де
працювати? На різних підприємствах хлібопекарської промисловості: хлібозаводах,
в пекарнях, а також на підприємствах громадського харчування, що мають цехи по
випічці хлібобулочних виробів. А ще можна відкрити власну справу.
Ми
чекаємо на Вас!
Деталі
за телефонами:
т. 0462 724 070
Наша
адреса:
м.
Чернігів, вул. Козацька, 7а
|