![](/_nw/13/s95080145.jpg)
Здобувачі
освіти групи 23-13 ККД-ОФ відпрацьовують професійні навички з професії
«Кухар.Офіціант.Кондитер» з професійно-теоретичної підготовки на
лабораторно-практичному занятті з теми «Технологія приготування страв з яєць в
сиру»
Викладач:
Ганна Кошель, Вікторія Дидалєва
Готуйте
разом з нами! Крокуємо до успіху разом! Навчайтеся разом з нами! ![](/_nw/13/s39626601.jpg)
![](/_nw/13/s59946283.jpg)
![](/_nw/13/s45818061.jpg)
![](/_nw/13/s89897986.jpg)
![](/_nw/13/s85596168.jpg)
![](/_nw/13/s85697696.jpg)
![](/_nw/13/s95699749.jpg)
|